Rzeźbienie w warzywach pod okiem mistrza

Nie masz planów na niedzielny poranek? Weź pociechy i przyjdź na warsztaty kulinarne dla najmłodszych. W drugiej edycji projektu "In-nY Weekend. Kultura na warsztacie" na warsztat trafi dalekowschodnia sztuka rzeźbienia w warzywach i owocach oraz dekorowanie nimi - czyli carving.

Warsztaty kulinarne

Smaczne zajęcia odbędą się jutro, w niedzielę, w ogrodzie Miejskiego Centrum Kultury w Nowym Bytomiu o godzinie 10. Można się jeszcze zapisać, choć miejsc ubywa szybko. Zajęcia są oczywiście bezpłatne, a poprowadzą je znany i lubiany szef kuchni Michał Kaczmarczyk, Adam Rzewuski i mistrz carvingu - Piotr Wasielewski.

Kulinarne warsztaty cieszą się ogromną popularnością. Gdyby pogoda nie dopisała - z ogrodu przeniosą się do sali bankietowej MCK.

Szczegółowe informacje i zapisy pod numerem 519 659 277.

Subskrybuj rudzianin.pl

google news icon

czytaj więcej:

Szef kuchni zaprasza do licytowania. W menu nie będzie kaczki

Finał WOŚP w ogrodzie MCK, afterek w Druidzie

Lodowe szaleństwo w Orzegowie

Na Burloch na szlyncuchy. Jutro otwarcie lodowiska!

Cyrk

W Rudzie będzie cyrk

W najbliższą sobotę turniej jeździecki w klubie Omega w Kochłowicach

Na koń! Sportowy Klub Jeździecki OMEGA zaprasza na zawody

Akukuotwarcie7

Śpiewy, tańce i zabawa. Akuku w Wirku ruszyło z przytupem!

Basen nowy bytom1

"Mandatów zaufania" coraz więcej. A jak z realizacją?

Nereusz

Wycieczki, muzyka i zabawy - czyli jak spędzić czas w Rudzie