Rzeźbienie w warzywach pod okiem mistrza

Nie masz planów na niedzielny poranek? Weź pociechy i przyjdź na warsztaty kulinarne dla najmłodszych. W drugiej edycji projektu "In-nY Weekend. Kultura na warsztacie" na warsztat trafi dalekowschodnia sztuka rzeźbienia w warzywach i owocach oraz dekorowanie nimi - czyli carving.

Warsztaty kulinarne

Smaczne zajęcia odbędą się jutro, w niedzielę, w ogrodzie Miejskiego Centrum Kultury w Nowym Bytomiu o godzinie 10. Można się jeszcze zapisać, choć miejsc ubywa szybko. Zajęcia są oczywiście bezpłatne, a poprowadzą je znany i lubiany szef kuchni Michał Kaczmarczyk, Adam Rzewuski i mistrz carvingu - Piotr Wasielewski.

Kulinarne warsztaty cieszą się ogromną popularnością. Gdyby pogoda nie dopisała - z ogrodu przeniosą się do sali bankietowej MCK.

Szczegółowe informacje i zapisy pod numerem 519 659 277.

Subskrybuj rudzianin.pl

google news icon